Kurs malého zdravotníka

24.02.2013 15:11

V pátek 22. února 2013 proběhl ve škole praktický zdravotnický kurs pod vedením paní I. Hachlerové. Jako velmi zkušená zdravotnice se žáky besedovala na téma, co je to zranění a úraz. Obzvláště podrobně se pak věnovala ošetření drobných poranění a zranění, se kterými mohou děti přijít do styku prakticky kdykoliv. Všechny naučila stříhat  " mašličku" a navzájem na sobě si spolužáci vyzkoušeli obvazovou techniku. Všichni úkol zvládli na výbornou a mohou postoupit do kursu č. 2, aby se tak přiblížili k získání "Malého zdravotnického průkazu".

Do celoroční soutěže můžeš získat body za splnění následujícího úkolu:

  1. Nakresli a odevzdej obrázek p. učitelce nejpozději ve středu 27.2. do 15.00 hodin. Obrázek se musí vztahovat k páteční besedě ze dne 22.2. Velikost obrázku maximálně A3 , technika libovolná.
  2. Další bod můžeš získat za svoji vlastní tvorbu, tj.básničku nebo povídku vztahující se k tématu . Podmínkou je, aby se v básničce nebo povídce objevila některá ze slovúraz   poranění  mašlička  zlomenina  doktor  lékař. Můžeš spolupracovat s rodinou. Odevzdej písemně do pátku 1.3.

 

Ve fotogalerii obrázky .